Rólunk írták

+ Új hozzászólás
Név:
Település:
E-mail:
Telefonszám:
Vélemény:
www.delmagyar.hu  -  Délmagyarország

Haloo, ez nem csalás, nem ámítás! Korlátlan díjcsomag hűségnyilatkozat nélkül- mindez a jelenlegi piaci ár feléért. Lakosságnak szóló lehetőség, végtelen szabadsággal. Ha nem hiszi, járjon utána! Mit veszíthet vele?

Haloo.hu elnevezésű lakossági kínálatával tör be a piacra egy nagymultú mobilflotta. Célja, hogy az eddig a köztudatban lévő lehetőségek mellett nyújtson - a jelenlegi piaci árak feléért - olyan komplett csomagkínlatot, mely szinte végtelen szabadságot ad az ügyfeleknek.

A cégvezető elmondta, felfutóban lévő lakossági szolgáltatásuk a családra épít: annyi internetet ad, amennyire szükség van, olyan percdíjakat és tarifákat, amely minden előfizetőt arra sarkalnak, hogy flottát építsen maga köré- így annak tagjai ingyen beszélhetnek egymással. Az egy flottába tartozók más-más csomagokkal rendelkezhetnek, hiszen mindenkinek más telefonálási szokása van. Kártyafüggetlen készülékeivel bármilyen SIM- kártya használható, a számhordozás nem akadály. Nincsenek rejtett költségek, hűségidő, hűségnyilatkozatot nem erőltetnek az ügyfélre, így az bármikor felmondhatja előfizetését. A szolgáltatás mottója - a család flottája- nem véletlenül talál telibe.

A haloo.hu nem önálló mobilszolgáltató, de a partner, aki szolgáltatóként mögötte áll, országos lefedettséggel rendelkezik. A haloo.hu-n keresztül mindegyik ügyfélnek annyi előfizetése lehet, amennyit csak szeretne. Az előfizetési díj bármilyen belföldi vezetékes vagy bármilyen nem emeltdíjas mobil irányba lebeszélhető. Ha nagyobb internetlehetőségre van szükség, bármikor igényelhető. Bármelyik csomagot is választja, itt nincs hűségidő. A puding próbája az evés, és ezzel a lehetőséggel nem lehet veszíteni.

Csomagajánlataik nem csak a haloo.hu oldalon érhetőek el, szegedi és kecskeméti irodával is rendelkeznek. A Tisza palotában teljes munkaidőben ügyfélszolgálati iroda várja az érdeklődőket, de igény esetén házhoz is mennek: ha valaki például nehezen mozog, munkatársaik nem zárkóznak el a személyes felkereséstől sem.

A haloo.hu telekommunikációs szolgáltatása minőségével és tartalmával kívánja elnyerni a lakosság tetszését. Az eddig csak vállalkozások igényeit kiszolgáló vállalkozás 2005-ben történt megalakulása óta több ezer partnerének nyújt kézzelfogható megtakarítást oly módon, hogy folyamatosan a piaci igényeknek megfelelően aktualizálja a díjcsomagjait és alakít ki egyedi kedvezményeket úgy, hogy partnereit előnyös helyzetbe hozza. Szakértelmüket mi sem bizonyítja jobban, hogy mára több, mint 15 ezer előfizetés tapasztalata áll a hátuk mögött, és a tagjaik érdekeiket képviselve a sikeres kecskeméti vállalkozás piacvezetővé nőtte ki magát.

De itt nem áll meg: partnerei elnyert bizalmával, a vállalkozási szférából kilépve, a lakosság felé nyitva fejleszti elképzeléseit. A puding próbája az evés, és ezzel a lehetőséggel nem lehet veszíteni! Akár flottában, akár egyedüli előfizetőként köt szerződést, a haloo.hu-val csak nyerhet!

Elérhetőségek:

haloo.hu

+36 30/838-8-838

6000 Kecskemét Batthyány u. 11. 2. emelet

6723 Szeged, FelsőTisza- part 31-34. G. 1/1

Olvass tovább
Kovács Tamás  -  Kecskemét

"Szinte észre sem veszem, hogy van mobilszolgáltatóm, mert hiba nélkül "üzemelnek". A tarifadíjaik messze a legjobbak!"

Olvass tovább
Balázs Róbert  -  Baja

"Szívesen ajánlom, és szoktam is ajánlani az ismerőseimnek, hogy nagyon jó meg olcsó."

Olvass tovább
Almási Antal  -  Sződliget
"Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Már több barátomnak és ismerősömnek is ajánlottam Önöket, 
és a weboldalukat is megadtam a pontos tájékozódás érdekében."
Olvass tovább
Jantó Zoltán  -  Budapest

"Nekem nagyon bejött: Jó minőségű hálózatot használhatok, amelynél sosem tapasztaltam térerő hiányt, vagy lassú netet. A percdíjak és a net használati feltételek sokkal kedvezőbbek, mintha magánszemélyként szerződnék le egy szolgáltatóval. Soha nem kell izgulnom egy hosszabb beszélgetés után, hogy ez vajon mennyibe fog kerülni a hó végén, amikor majd kiszámlázzák. Aki pedig már jól döntött, és bent van a csoportban, azokkal teljesen ingyen beszélhetek. Nem is értem, miért nincs már mindenki ebben a társulásban Magyarországon..."

Olvass tovább
Tóth Attila  -  Püspökladány

"Korrekt, pontos, segítőkész"

Olvass tovább
Boganics László  -  Miskolc

"Ajánlanám mindenki figyelmébe a haloo.hu telefonos szolgáltatását, hisz olcsó percdíjai a többi céggel szemben elég versenyképes én mostmár több mint egy éve használom a szolgáltatásukat voltak neha problémák de amint jelzem hamar javításra kerűl."

Olvass tovább
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO