Haloo - A család flottája!

Haloo

A család flottája!

A családbarát mobilflotta

Telefonálás

1 HALOO CSALÁD
Részletek
Válogassatok kedvetekre az igényeiteknek megfelelő tarifáink közül! A haloo.hu mobil élmény óriási kedvezményekkel párosul, ahol minden családtag megtalálja a számára ideális tarifát. Te is azoknak mesélsz el mindent először, akik a legfontosabbak neked? Beszélj korlátok nélkül a család minden tagjával már az EU-n belül is! Ha nem haloo.hu -s családtagot hívtok, akkor is csak 6 Ft alatt van a percdíj.
Ajánlatot kérek
2 HALOO VÉGTELEN
Részletek
Válogassatok kedvetekre az igényeiteknek megfelelő tarifáink közül! A haloo.hu mobil élmény óriási kedvezményekkel párosul, ahol minden családtag megtalálja a számára ideális tarifát. Korlátlan beszélgetés 6000 Ft körül? IGEN. Megéri a haloo.hu családbarát mobilflottát választani, mert nálunk korlátlanul is beszélgethetsz belföldön minden irányba, és a havidíjad is csak 6000 forint körül lesz.
Ajánlatot kérek
3 HALOO ADAT
Részletek
Facebook, Insta, WhatsApp? Snapchat, Viber, Messenger? Vagy inkább a Skype-ot, Zoom-ot, Meet-et használod sokat? A híreket már kizárólag neten olvasod? Buszon utazva vagy az utcán sétálva a telód fülesén mindig zenét hallgatsz? A Youtube az egyik legjobb barátod? Gyakran jó lenne, ha az utcán gyorsan rákereshetnél valamire: egy címre, egy telefonszámra, egy információra, de lemerült a mobilnet-kereted? A haloo-család tagjaként az előfizetésedhez olyan adatforgalmi csomagot választhatsz, amilyet szeretnél, a takarékostól (csak vészhelyzet esetére :-) ) a korlátlan böngészés lehetőségéig.
Ajánlatot kérek
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO